لیست اختراعات سجاد رحمن پور
دستگاه شستشوي مكانيزه انسان دستگاه حاضر با هدف مكانيزه كردن شستشوي بدن ( شستشوي اموات) توسط گروه مهنسي ، زير نظر اساتيد دانشگاه فردوشي طراحي . ساخته شده است. در اين دستگاه اعمال شرعي لازم براي غسل به ترتيب زير انجام مي گردد: 1- شستشوي با اب ولرم و مواد شوينده به منظور زدودن الودگي ها از بدن 2- غسل با آب خالص 3- غسل با سدر 4- غسل با كافور شستشوي در اين دستگاه توسط برس هاي مختلف ( برس هاي زيرين ، برس رويين) و همچنين فشار هدفمند آب، صورت گيرد. همچنين دستگاه قادر است پس از مدتي معين محيط داخلي خود را نظافت نمايد از مزاياي اصلي دستگاه ، تسريع عمل شستشو با در نظر گرفتن موازين شرعي و همچنين افزايش بهداشت محل غسل خانه است.
يكي از مسايل بسيار مهم در شركت نفت توزيع به موقع سوخت، به جايگاه ها پخش سوخت در سرتاسر كشور است. به اين دليل جايگاه هاي پخش سوخت موفظند سوخت موجودي مخازن خود را در وقت مناسب به شركت اعلام كنند تا شركت به موقع بتواند سوخت را براي آنها ارسال كند. در حال حاضر در جايگاه هاي پخش سوخت موجودي مخازن كه گاهي تعداد آنها به 8 عدد در هر جايگاه مي رسد، به روشي كاملا سنتي و با دقتي بسيار پايين و بوسيله ي ميله هايي موسوم به ديپ اندازه گيري مي شود. اين عمل به اين صورت انجام مي شود كه در هر روز چندين بار يكي كارگران جايگاه دپپ مربوط به هر مخزن را بررسي كرده و موجودي آن را اعلام مي كند. اين روش مشكلات زيادي را به دنبال دارد. در اين روش از آنجا كه از نيروي انساني استفاده مي شود و اندازه گيري به صورت چشمي صورت مي گيرد، احتمال خطا بسيار زياد مي شود. همچنين در اين روش احتمال بروز مشكلاتي از قبيل قاچاق سوخت نيز توسط عوامل انساني وجود دارد. از آنجا كه اين روش بسيار وقتگير و خسته كننده است، امكان مانيتور كردن حجم سوخت در مخازن به صورت بلا درنگ (Realtime) هم وجود ندارد. لذا بر آن شديم سامانه و سيستمي را طراحي و پياده سازي نماييم تا علاوه بر رفع مشكلات ذكر شده حجم سوخت در مخازن را به صورت بلادرنگ (Realtime) اندازه گيري نموده و نمايش دهد و مطابق با استانداردهاي شركت نفت باشد. دستگاهي كه ما طراحي كرديم، ارتفاع، ليتراژ سوخت و آب كف مخزن و دماي هر مخزن در جايگاه را به صورت Realtime و بدون هيچگونه تماسي با سوخت اندازه گيري كرده بر روي يك صفحه ي نمايشگر كه قابليت نصب در جاهاي مختلف را دارد، نمايش مي دهد. اين دستگاه از ايمني فوق العاده بالايي برخوردار است و تمامي استانداردهاي سخت گيرانه ي شركت نفت را برآورده مي كند. نمايشگر دستگاه قابليت اتصال به 128 مخزن را به طور همزمان داراست و مي تواند اطلاعات آنها را به صورت Realtime نمايش دهد. و صرفا كافيست كاربر با كليك كردن بر روي صفحه ي لمسي نمايشگر، مخزن مورد نظر را انتخاب كرده و اطلاعات آن را مشاهده كند. همچنين اين دستگاه قابليت ارسال تمامي اطلاعات از طريق مودم به شركت نفت را دارد و اين باعث مي شود كه شركت نفت در هر لحظه از وضعيت موجودي مخازن در جايگاه هاي تحت پوشش خود باخبر بوده و در موقع مناسب سوخت را به جايگاه ها ارسال مي كند.
از جمله بيماري هاي شايع، ناهنجاري هاي كف پا مي باشد. اصلي ترين و مناسب ترين روش درماني، استفاده از سيستم پروفايل فشار كف پا مي باشد. بيماران با راه رفتن بر روي اين دستگاه مي توانند فشار تك تك نقاط كف پا را بدست آورند كه مي توان با استفاده از داده هاي بدست آمده يك كفي پاي منحصر براي آن فرد ساخت. زمينه فني اين اختراع مربوط به بخش برق و زير شاخه الكترونيك مي باشد. يكي از مهمترين مشكلات روبرو در مورد ساخت سيستم پروفايل فشار كف پا، نحوه خواندن از آرايه سنسوري اين سيستم مي باشد. متاسفانه در مورد نحوه خواندن از آرايه هاي سنسوري و تاثيراتي كه در آرايه هاي سنسوري بوجود مي آيد، مقالات محدود و انگشت شماري موجود مي باشد. از ميان اين مقالات تنها دو مقاله در مورد آرايه هاي سنسوري با ابعاد بزرگ به صورت كلي صحبت شده است. در اين كار در ابتدا سعي شده است كه تمامي عوامل نا مناسبي كه در آرايه هاي بزرگ بوجود مي آيند را معرفي كرده و براي هر كدام يك راه حل مناسب ارائه شده است. از مزاياي كار ارائه شده اين است كه اثر آفست آپ امپ را حذف نموده و همچنين ميزان cross talk بين سنسور ها را كاهش داده است تا بتوان با دقت بالايي از آرايه سنسوري خواند، كه اين يك روشي نو در خواندن از آرايه هاي سنسوري مي باشد. در ابتدا براي اينكه نشان دهيم كه اين روش جديد براي خواندن از يك آرايه هاي بزرگ سنسوري موثر است، نتايج شبيه سازي يك آرايه سنسوري با ابعاد 40×50 سنسور را نشان مي دهيم. در انتها نيز نتايج مربوط به ساخت نمونه صنعتي را نشان مي دهيم كه اين تاييدي ديگر بر كارآمد بودن اين روش است.
موارد یافت شده: 3